Társadalmi felelősségvállalás

KULTIK a közösségért:

A KULTIK, mozihálózatként, alapítása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy felelősen vegyen részt a közösség életében, nemcsak felelősséget érez, de részt is vállal környezete jelenében, jövőjében.

A KULTIK mozik évente több alkalommal teszik lehetővé, hogy azok is átélhessék a mozi varázslatos élményét, akik valamilyen akadályoztatásuk miatt ezt saját erejükből nem tehetik meg. Támogatási rendszerünknek köszönhetően egész évben több szervezetet, alapítványt, kezdeményezést tudunk támogatni. Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket, mellyel a közösségért együtt teszünk, például véradásszervezéssel, gyermekek szórakoztatásával.

A KULTIK-nak Magyarország második legnagyobb mozi hálózataként feladata, hogy fenntartható módon bánjon a természet és környezetünk erőforrásaival. Éppen ezért mozijainkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot, büfénkben PLA minősítésű szívószálat használunk, odafigyelünk, hogy csak a szükséges energia erőforrásokat használjuk.

A KULTIK mozihálózat elkötelezett a kultúra támogatása mellett. Műsorkínálatunkban rendszeresen lehetőséget biztosítunk a helyi filmeknek, dokumentumfilmeknek. Folyamatosan műsorra tűzünk art besorolású filmeket (olyan filmeket, melyek művészi értékükkel hozzájárulnak a magyar, az európai és az egyetemes audiovizuális kultúra fejlődéséhez, vagy amelyeket az Art Bizottság oktatási vagy kulturális szempontból jelentősnek, magas művészi színvonalúnak ítél). Mindemellett mozijainkban számos olyan eseményt szervezünk, mely a helyi kultúra, szellemiség továbbvitelét segíti.

A KULTIK mozihálózat fontosnak tartja, hogy munkatársai számára is kiváló, kellemes, szórakoztató, megbízható munkahelyi körülményeket teremtsen.