Kultik Kaposvár

Kaposvár

Kapcsolat

A moziról

kultik_kaposvar_12018. augusztusától megújult premier mozi várja a mozgókép szerelmeseit Kaposváron. A Kultik, amely Magyarország második legnagyobb mozi hálózata, 16 mozija után megnyitja a somogyi megyeszékhelyen új filmszínházát, a KULTIK KAPOSVÁR MOZIT.

A Kaposvár Plaza megnyitása óta több multiplex lánc üzemeltette a 4 termes mozit, mely az elmúlt években nélkülözte a korszerűsítést és felújítást. Itt volt az ideje, hogy a minőség iránt elkötelezett új tulajdonos a legmagasabb színvonalon szolgáltasson filmeket a kaposváriaknak. Kompromisszumot nem ismerve újítottuk fel mozinkat, mely a padlótól a mennyezetig megszépült!kultik_kaposvar_2

Beépítésre került:

  • a piacvezető Christie digitális vetítőgépei
  • X-Pand passzív szemüveges 3D rendszer
  • Dolby Digital hangprocesszorok
  • a legnagyobb teremben Christie Vive Audio hangrendszer
  • vadonatúj spanyol mozis fotelek
  • minden igényt kielégítő mozi büfé

kultik_kaposvar_5új burkolatok és megszépült előcsarnok melyek mind a kényelmet és magas színvonalú filmélményt szolgálják.

Összefoglalva, a Kultik Kaposvár Mozi gépházában a legfejlettebb vetítéstechnika kerül telepítésre, vezető gyártók és műszaki megoldások alkalmazásával. Több mozihoz hasonlóan a 3D szemüveget nálunk is meg lehet venni (majd újra elhozni), azonban a máshol megismert 3D-s minőségnél jobbat ígérünk.

Természetesen az árakra is figyeltünk. Igyekeztünk megfizethető, vidéken kultik_kaposvar_4megszokott mozis árakat prezentálni úgy, hogy közben minden elemében csúcsminőséget képviselő digitális premier filmszínházat nyitunk a kaposváriaknak.

Reméljük, visszatérő vendégként köszönthetjük megújult mozinkban!

 

x