Kultik Terasz Corvin Plaza

Futó utca 37-45.. 2.. emelet


Jump to cinema page

Description

Ismerd meg a Kultik Mozihálózat első terasz moziját, a Kultik Teraszt a Corvin Plaza tetején! Éld át az igazi mozi élményt közvetlenül a csillagok alatt, mégis a belváros szívében a Corvin Plaza tetőkertjének ölelésében.

2019 június közepén nyitja meg kapuit a Kultik mozihálózat 19. mozija a Kultik Terasz. A Kultik Terasz nevéhez hűen igazi mozis élményt garantál! Különleges szabadtéri vetítővászon, kiváló hangzás, Christie vetítőgép, több mint 160 ülőhely, valódi mozis büfé. A kertmozik hangulatához hűen a kényelmet igazi napágyak, és rendezői székek, babzsák fotelek garantálják.

A Kultik Terasz a legjobb premier filmek mellett, elhozza az elmúlt évek igazi közönségsiker filmjeinek válogatását, és különleges koncertfilm csemegéket is.

Mozizz velünk a hold ragyogó fényében a hét minden estéjén!  

Screened movies

Yesterday

(12)

Mi lenne, ha...? Mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest? Mi lenne, ha csak te emlékeznél a felejthetetlen slágerekre? Mi lenne, ha elkezdenéd játszani a mesés négyes dalait, és egy csapásra világsztár válna belőled? És mi lenne, ha a hirtelen hírnév kikezdené a magánéletedet? Az IGAZÁBÓL SZERELEM írójának és a GETTÓMILLIOMOS rendezőjének új, romantikus vígjátékában ezekre a kérdésekre is választ kapunk idén nyáron.

Details

Cats & Dogs 3: Paws Unite

action, family (6)

Gwen the Cat and Roger the Dog are secret agents who covertly protect and save the world without humans ever finding out. Their partnership is due to the Great Truce, which has stopped dog and cat hostility for a decade. But the long-standing peace is threatened when a supervillain parrot discovers a way to manipulate wireless frequencies that only dogs and cats can hear! Will the heroes be able to stop the foul fowl, or will he cause a cat-a-strophe between the species?

Details

Space Jam: A New Legacy

animation, family (6)

Fans hoping to keep basketball passions alive this summer will be pleased to learn that Warner Bros. just dropped the first trailer for the live action-animated sequel to 1996's "Space Jam" for its 25th anniversary titled "Space Jam: A New Legacy," and it looks like a slam dunk of fun.

Details

Gallery