Alita: A harc angyala (2019)

Akció, Kaland, Romantikus, Sci-fi, Thriller | 102 perc
Alita_16V_final_DP_600x889

Film Infó

  • Rendező: Robert Rodriguez
  • Főszereplők: Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Mahershala Ali, Jackie Earle Haley
  • Korhatár besorolás: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Eredeti cím: Alita: Battle Angel
  • Ország: USA
  • Nyelv: szinkronos

Röviden a filmről

Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvja őt rejtélyes múltjától.

A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

A filmgyártás látnokai, James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit Az útvesztő-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali. (Forum Hungary)

Előzetes

trailers
x
Alita_16V_final_DP_600x889

Alita: A harc angyala

Akció, Kaland, Romantikus, Sci-fi, Thriller

x