A Kaposvár Plaza négy termes mozija a júliusi bezárás után új üzemeltetővel, a lehető leghamarabb újra megnyitja kapuit.

A Kultik mozihálózat 16 filmszínházat üzemeltet Magyarországon és nagy öröm számunkra, hogy a 17. mozi a Kultik Kaposvár Mozi lesz.

Kultik mozi működik Salgótarjánban, Pécsett (Uránia mozi), Sopronban, Nagykanizsán, és a Csepel Plaza 5 termes mozija is a Kultik család tagja. Magyar tulajdonú vállalkozásunk célja a legmagasabb színvonalú moziélmény biztosítása a kisebb településektől a fővárosig.

A kaposváriaknak sem kell hosszú ideig nélkülözniük a megszokott mozis élményt. A lehető leggyorsabban elvégzett átépítés után, igyekszünk megnyitni a Kultik Kaposvár Mozit, melyben több mint 600 vadonatúj, spanyol mozisfotellel várjuk közönségünket.

A vetített kép minőségét a piacvezető Christie moziprojektorai biztosítják, a tűéles 3D-s élményt az X-Pand passzív 3D rendszere szolgáltatja! A legnagyobb mozitermet Christie VIVE Audio hangrendszerrel szereljük, mely egyedülálló hangélményt garantál.

A mozizás minősége, a filmkínálat sokszínűsége és a büfé választék a legnagyobb mozirajongót is meg fogja győzni arról, hogy a kaposváriak kedvenc mozija jó kezekbe került!

Augusztustól sok szeretettel várjuk Önöket!

Kultik Mozi